Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Αιγύπτου – Τον υποδέχθηκε ο Ν. Δένδιας

Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Αιγύπτου – Τον υποδέχθηκε ο Ν. Δένδιας

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Aμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, έπειτα από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

«Υποδέχτηκα τον Αιγύπτιο πρόεδρο Aμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι. Μια επίσκεψη που σηματοδοτεί τους ισχυρούς δεσμούς και τη στενή συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Δένδιας.

Συνάντηση Μητσοτάκη – Αιγύπτιου προέδρου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου. Θα ακολουθήσει συνάντηση αντιπροσωπειών.

Στις 13:20, οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο, ενώ στις 14:30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Aμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, παραθέτει δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Αιγύπτου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή