Δ. Κουτσούμπας: Αντί να πάρετε μέτρα, πορεύεστε με σημαία την ατομική ευθύνη

Δ. Κουτσούμπας: Αντί να πάρετε μέτρα, πορεύεστε με σημαία την ατομική ευθύνη

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η κριτική μας δεν αφορά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αλλά τις δικές σας πολιτικές επιλογές» ανέφερε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο κ. Κουτσούμπας καταλόγισε αδράνεια στην κυβέρνηση. «Αντί να πάρετε τα αναγκαία μέτρα εννέα μήνες τώρα, επιλέγετε να πορεύεστε με σημαία την ατομική ευθύνη» σημείωσε.

Όπως είπε, «βρισκόμαστε μπροστά σε έκτακτες, στιγμές. Με ορατό τον κίνδυνο η εξάπλωση της πανδημίας να πάρει μεγάλες διαστάσεις και το ΕΣΥ να βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάρρευση».

Χαρακτήρισε δε κρίσιμη την κατάσταση «γιατί χιλιάδες εργαζόμενοι βρίσκονται στα όριά τους» και σημείωσε πως πλέον δεν μετράμε κρούσματα, αλλά «στεκόμαστε στους δεκάδες νεκρούς καθημερινά».

«Οι έκτακτες συνθήκες απαιτούν και έκτακτα μέτρα. Μέτρα, που η κυβέρνησή σας θα έπρεπε να είχε πάρει από την πρώτη στιγμή. Μπορούσατε αλλά δεν τα πήρατε από συνειδητή επιλογή», συνέχισε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή