ΝΔ: 4 αλήθειες για το ΕΣΥ που παραποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: 4 αλήθειες για το ΕΣΥ που παραποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 4 αλήθειες για το ΕΣΥ που όπως σημειώνει παραποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται η ΝΔ.

Συγκεκριμένα, τονίζει ότι «όσο ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, στην κορύφωση της υγειονομικής μάχης, να πολεμάει την αλήθεια αντί για την πανδημία, τόσο θα υπενθυμίζουμε τα πραγματικά στοιχεία: Aυξήθηκαν οι ΜΕΘ κατά 123% (από 557 σε 1242).

Aυξήθηκε ο προϋπολογισμός για το Εθνικό Σύστημα Υγείας κατά 25% (από τα 3,8 δισ. πριν την πανδημία στα 4,8 δισ. σήμερα). Αυξήθηκε το προσωπικό που υπηρετεί στο ΕΣΥ κατά 14%, μέσα με μερικούς μήνες (από 88.690 σε 100.984). Θα μονιμοποιηθούν, ύστερα από κρίση, περισσότεροι από 4.000 γιατροί και νοσηλευτές».

Επίσης σημειώνει ότι ενώ κάθε χρόνο τέτοια εποχή είχαμε 30-35 αναμονές για κλίνες ΜΕΘ, σήμερα, εν μέσω πανδημίας δεν υπάρχει καμία αναμονή. 

«Οι πολίτες γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ με υπευθυνότητα και παρά τις αντιξοότητες αντιμετωπίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια παγκόσμια υγειονομική κρίση, ενδυναμώνοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνει τα πραγματικά δεδομένα και αδυνατεί να διατυπώσει εναλλακτική πρόταση διαχείρισης της πανδημίας. Για άλλη μια φορά δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων» προσθέτει η ΝΔ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή