ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικοινωνία ΠτΔ με τη διοικήτρια του νοσοκομείου Δράμας

Επικοινωνία ΠτΔ με τη διοικήτρια του νοσοκομείου Δράμας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη διοικήτρια του νοσοκομείου Δράμας Θ. Καρατζόγλου είχε την Παρασκευή η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου.

Η κ. Καρατζόγλου ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις συνθήκες περίθαλψης και νοσηλείας που έχουν διαμορφωθεί λόγω των αυξημένων περιστατικών COVID-19.

Η κ. Σακελλαροπούλου εξέφρασε τη συμπαράστασή της και ζήτησε να μεταφέρουν τις ευχαριστίες και την αλληλεγγύη της σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλει.

Υπενθυμίζεται ότι έντονη ανησυχία προκαλεί στην επιστημονική κοινότητα η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, με την πόλη της Δράμας να δοκιμάζεται πιο έντονα από την έξαρση της πανδημίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εξαιτίας της «ασφυκτικής» πίεσης που δέχεται το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, μεταβαίνει για παροχή βοήθειας ομάδα ιατρών από τη Θεσσαλονίκη, την ώρα που ο πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου, Ιωάννης Παπαδόπουλος, ανέφερε πως οι Μονάδες έχουν γεμίσει.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του στο Open, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας τόνισε πως «δεν έχει πρόβλημα το νοσοκομείο της Δράμας, έχει πρόβλημα η πόλη της Δράμας με τον κορωνοϊό».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ