Τ. Θεοδωρικάκος: Θα κάνουμε Χριστούγεννα με τον ίδιο τρόπο που κάναμε και Πάσχα

Τ. Θεοδωρικάκος: Θα κάνουμε Χριστούγεννα με τον ίδιο τρόπο που κάναμε και Πάσχα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Όπως το Πάσχα το γιορτάσαμε στα σπίτια μας με καρτερικότητα, αγάπη και πίστη, το ίδιο και την ημέρα των Χριστουγέννων, ημέρα της αγάπης, ημέρα που γιορτάζουμε τον ερχομό του Θεανθρώπου, οφείλουμε να είμαστε στα σπίτια μας», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στον 4ο Ψηφιακό Διάλογο (Digital Dialogue) για τις «έξυπνες πόλεις» που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Regional Growth Conference, από την εφημερίδα Πελοπόννησος, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε πως προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και προέτρεψε «να κάνουμε υπομονή για να είμαστε του χρόνου τέτοιες ημέρες υγιείς, ελεύθεροι και ασφαλείς όλοι».

Εστιάζοντας στα μέτρα της κυβέρνησης για την αυτοδιοίκηση λόγω της πανδημίας, είπε πως οι δήμοι έχουν λάβει έκτακτη στήριξη τη χρονιά που πέρασε πάνω από 500 εκατ. ευρώ προκειμένου να ανταποκριθούν στα μειωμένα τους έσοδα.

Μάλιστα, διαβεβαίωσε πως θα συνεχίσει η απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για επιχειρήσεις, γραφεία, εταιρείες για όσο διάστημα συνεχίζεται η πανδημία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή