Ο πρωθυπουργός και η ΠτΔ στην πρωτοχρονιάτικη δοξολογία (εικόνες)

Ο πρωθυπουργός και η ΠτΔ στην πρωτοχρονιάτικη δοξολογία (εικόνες)

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δοξολογία του Μεγάλου Βασιλείου στη Μητρόπολη Αθηνών παρακολούθησαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Ο πρωθυπουργός και η ΠτΔ στην πρωτοχρονιάτικη δοξολογία (εικόνες)-1

Χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ενώ παραβρέθηκαν επίσης ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των σωμάτων ασφαλείας.

Ο πρωθυπουργός και η ΠτΔ στην πρωτοχρονιάτικη δοξολογία (εικόνες)-2

Υπενθυμίζεται ότι στα μηνύματά τους για το νέο έτος, τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσο και η κ. Σακελλαροπούλου αναφέρθηκαν στη σημασία του εμβολιασμού κατά της COVID-19 ως πράξη αλληλεγγύης και σεβασμού, στον δρόμο της εξόδου από την πανδημία. 

«Το εμβόλιο κατά του Covid αποτελεί το πρωτοχρονιάτικο δώρο του 2021. Και το δικό μας αντίδωρο θα είναι η καθολική αποδοχή του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι «ο εμβολιασμός είναι μια πράξη σεβασμού του εαυτού και του κοινωνικού συνόλου». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή