Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν: «Μαζί θα ξεπεράσουμε αυτήν την πανδημία» (βίντεο)

Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν: «Μαζί θα ξεπεράσουμε αυτήν την πανδημία» (βίντεο)

Ανέδειξε το παράδειγμα ενός εθελοντή από τη Θεσσαλονίκη

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tη δύναμη της αλληλεγγύης κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού μέσα από το πρόσωπο του Ηλία, ενός εθελοντή από τη Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζει η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν.

«Η κρίση ήταν σκληρή σε κάποιους Ευρωπαίους – αλλά μπορούμε να βασιστούμε ο ένας στον άλλο» αναφέρει σε ανάρτησή της – στα ελληνικά και τα αγγλικά – η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν και προσθέτει: «Στη Θεσσαλονίκη ο Ηλίας είναι εθελοντής σε τράπεζα τροφίμων. Με την ομάδα του, μαγειρεύει και συσκευάζει γεύματα για οικογένειες που έχουν ανάγκη».

«Μαζί, θα ξεπεράσουμε αυτήν την πανδημία», καταλήγει η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.Το μήνυμά της συνοδεύεται από βίντεο που δείχνει τους εθελοντές από τη Θεσσαλονίκη να ετοιμάζουν γεύματα για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Η κα Φον ντερ Λάιεν μέσα από μηνύματα και βίντεο προβάλλει την αλληλεγγύη που δείχνουν οι Ευρωπαίοι την περίοδο της πανδημίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή