ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαψεύδει η πλευρά Γ. Παπανδρέου τα περί φλερτ με ΣΥΡΙΖΑ

Απορριπτική των σχετικών δημοσιευμάτων είναι κύκλοι και της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Διαψεύδει η πλευρά Γ. Παπανδρέου τα περί φλερτ με ΣΥΡΙΖΑ

Ως fake news (ειδήσεις κατασκευασμένες) διέψευσε το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον Τύπο περί φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ για μετεκλογική συνεργασία.

Τις τελευταίες ημέρες πυκνώνουν τα δημοσιεύματα σε γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο περί πρόθεσης του ΣΥΡΙΖΑ να προσεταιριστεί τον επί διετία πρωθυπουργό της χώρας, αν και κάτι τέτοιο φέρεται να βρίσκει αντίθετους πολλούς μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η απάντηση που έδιναν στις πληροφορίες περί ανοικτού διαύλου μεταξύ Γιώργου Παπανδρέου και Αλέξη Τσίπρα συνεργάτες του κορυφαίου στελέχους του Κινήματος Αλλαγής ήταν σε υψηλούς τόνους, κάνοντας λόγο για ισχυρισμούς χωρίς καμία βάση και κατασκευασμένες ειδήσεις, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «ρωτήστε τους κατασκευαστές».

Απορριπτική των πληροφοριών ήταν και η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, με πηγές από την Κουμουνδούρου να δείχνουν προς τα εσωτερικά προβλήματα του Κινήματος Αλλαγής ως αιτία των σχετικών δημοσιευμάτων.

Πριν μία εβδομάδα όταν είχει γίνει λόγο περί «προοδευτικής διακυβέρνησης» με επικεφαλής τον ΣΥΡΙΖΑ και τη συμμετοχή και του Γ. Παπανδρέου, το πρώην στέλεχος του «εκσυγχρονιστικού» ΠΑΣΟΚ και τώρα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Μπίστης είχε σπεύσει να σχολιάσει ότι η σχετική υπόθεση «είναι μια συζήτηση που θα πρέπει να γίνει».