Μαραθώνια κατάθεση Στουρνάρα για Novartis

Μαραθώνια κατάθεση Στουρνάρα για Novartis

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μαραθώνια κατάθεση, που διήρκεσε εννέα ώρες, έδωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρας στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου που διερευνά την πολιτική και δικαστική διαχείριση της ενοχοποίησης δέκα πολιτικών, μεταξύ των οποίων και του διοικητή της κεντρικής τράπεζας. Η υπόθεση Novartis, στην οποία ενεπλάκη το όνομα του Γ. Στουρνάρα χωρίς στοιχεία, αποτελεί τον βασικό πυλώνα των ερευνών που διενεργούνται μετά την απόφαση της Βουλής για παραπομπή με τις διαδικασίες του Ειδικού Δικαστηρίου για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δ. Παπαγγελόπουλο και άλλα μη πολιτικά πρόσωπα.

Ο κ. Στουρνάρας, για τον οποίο η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο, κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες πληθώρα στοιχείων για να καταδείξει την ύπαρξη σκευωρίας για την ενοχοποίηση των πολιτικών και για τις μεθόδους πιέσεων που του ασκήθηκαν σε πολλά επίπεδα, τόσο στον ίδιο όσο και στη σύζυγό του, η οποία ενεπλάκη χωρίς στοιχεία σε διάφορες υποθέσεις, από τις οποίες είτε έχει αθωωθεί είτε οι υποθέσεις έχουν μπει στο αρχείο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή