Ζέφη Δημαδάμα: Με παρενόχλησε κομματικό στέλεχος μέσα σε ασανσέρ

Ζέφη Δημαδάμα: Με παρενόχλησε κομματικό στέλεχος μέσα σε ασανσέρ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την παρενόχληση που υπέστη μίλησε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Ζέφη Δημαδάμα στον απόηχο των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου.

«Είχα μιλήσει για την εμπειρία μου (…) Υπήρξε μια προσπάθεια μέσα σε ασανσέρ “ένδειξη συμπάθειας” όπως ονομάστηκε, από κάποιον κύριο, στέλεχος ευρύτερα της προοδευτικής παράταξης. Έφυγα σοκαρισμένη γιατί δεν θέλω κάτι τέτοιο είπα» ανέφερε η κ. Δημαδάμα μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

Όπως διευκρίνισε, «αυτό συνέβη πριν από πολλά χρόνια. 20 χρόνια πριν.Ήταν προσπάθεια που είχε γίνε τότε, και εμένα με σόκαρε σε πρώτη φάση, ήταν τα πρώτα βήματά μου, και με έκανε μάλιστα να σκεφθώ την αποχώρηση από το χώρο της πολιτικής. Ευτυχώς δεν αποχώρησα». «Όχι δεν είναι ενεργός στην πολιτική» πρόσθεσε. 

Παράλληλα, επισήμανε πως «όλα αυτά τα ζητήματα πρέπει να τα επεξεργαστεί κάνεις για να πάει παρακάτω. Δεν είχα μιλήσει σε κανέναν και ποτέ παρά μόνο στην οικογένειά μου και μάλιστα αρκετά χρόνια μετά». 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή