Αδ. Γεωργιάδης: Να συνηθίσουμε ότι θα ανοίγουμε και θα κλείνουμε

Αδ. Γεωργιάδης: Να συνηθίσουμε ότι θα ανοίγουμε και θα κλείνουμε

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προληπτικά μέτρα λαμβάνονται για την αποφυγή του ολικού lockdown αλλά η κυβέρνηση δεν θα διστάσει να προχωρήσει και προς αυτή την κατεύθυνση αν δεν υπάρξει βελτίωση, όπως δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

«Πρέπει να συνηθίσουμε ότι θα ανοίγουμε και θα κλείνουμε ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σε ό,τι αφορά το λιανικό εμπόριο, ανέφερε ότι λειτουργεί στο 70% της επικρατείας, ενώ τόνισε ότι στις κόκκινες περιοχές ισχύει η «παράδοση έκτος και εντός», χωρίς όμως να είναι κλειστή η αγορά.

«Η αγορά δεν πήγε στο μηδέν το Σάββατο στην Αττική έκανε 50% με 60% του τζίρου του προηγούμενου Σαββάτου, αλλά χωρίς εικόνα συνωστισμού» εξήγησε ο υπουργός. 

Τέλος, επισήμανε ότι αυτό που απασχολεί περισσότερο την κυβέρνηση είναι η μετάλλαξη του κορωνοϊού. Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, ελήφθησαν προληπτικά μέτρα και «κοκκίνισε» η Αττική προκειμένου να μελετηθεί από τους επιστήμονες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή