Οι αναρτήσεις Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκη και Τσίπρα για τη χιονισμένη Αθήνα

Tις ασυνήθιστες εικόνες που «έφερε» στην Αττική η κακοκαιρία «Μήδεια» αποτύπωσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Σακελλαρόπουλου έγραψε πως «ο κήπος του Προεδρικού Μεγάρου είναι κάθε μέρα όμορφος, μα πιο πολύ όταν είναι ντυμένος στα λευκά».
Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε μια φωτογραφία του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέροντας: «Καλημέρα από την χιονισμένη Αθήνα! Προσέχουμε πολύ, αποφεύγουμε τις μετακινήσεις, και ακολουθούμε τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας».
Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας έφτιαξε χιονάνθρωπο με τα παιδιά του. Όπως είπε, «ένα διαφορετικό πρωινό στην Αθήνα, λίγο πριν το γραφείο!».
[nx_login_form]x