Αντίθετη η αντιπολίτευση με τα περιοριστικά μέτρα

Αντίθετη η αντιπολίτευση με τα περιοριστικά μέτρα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την κάθετη αντίθεσή τους στα νέα περιοριστικά μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση εκφράζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Από τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν πως ο κ. Μητσοτάκης έχει βάλει τη χώρα εδώ και τέσσερις μήνες στο πιο παρατεταμένο και πιο αποτυχημένο lockdown της Ευρώπης και συμπληρώνουν πως «μετά τέσσερις μήνες sms, απαγορεύσεων κυκλοφορίας και λουκέτων, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως θα αντιμετωπίσει τη νέα έξαρση κρουσμάτων:

• απαγορεύοντας τις μετακινήσεις για άθληση από δήμο σε δήμο, οι οποίες είχαν απελευθερωθεί για να μαζευτεί το φιάσκο της ποδηλατάδας του κ. Μητσοτάκη χωρίς μέτρα προστασίας στην Πάρνηθα και

• παρατείνοντας την απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα κατά μία ώρα, η εφαρμογή της οποίας έχει δημιουργήσει κομφούζιο στα σούπερ μάρκετ.

Δεν ξέρουμε εάν είναι πιο τρομακτικό ότι σκέφτηκαν αυτά τα μέτρα για να αντιμετωπίσουν την πανδημία ή ότι τόσες μέρες τα προαναγγέλλουν ως “έξυπνα”».

Από το ΚΙΝΑΛ μιλούν για ανικανότητα της κυβέρνησης που τη ρίχνει στις πλάτες των πολιτών. «Η κυβέρνηση τόσο καιρό δεν έπραξε απολύτως τίποτα ώστε και το ΕΣΥ αλλά και οι πολίτες να μην ασφυκτιούν, εναποθέτοντας τις ελπίδες της αποκλειστικά και μόνο στον εμβολιασμό», δήλωσε ο υπεύθυνος Υγείας του κόμματος, Ανδρέας Πουλάς.

«Η μετατροπή του ΕΣΥ στην Αττική σε σύστημα μιας νόσου έχει πλέον και την επίσημη σφραγίδα της κυβέρνησης», ανέφεραν από το ΚΚΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή