ΚΟΜΜΑΤΑ

Επίθεση αντιεξουσιαστών κατά της βουλευτού Χρ. Αλεξοπούλου καταγγέλλει η Ν.Δ.

Επίθεση αντιεξουσιαστών κατά της βουλευτού Χρ. Αλεξοπούλου καταγγέλλει η Ν.Δ.

Επίθεση αντιεξουσιαστών σε βάρος της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνας Αλεξοπούλου, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.

Στην ανακοίνωσή της, η Ν.Δ. αναφέρει πως η βουλευτής του κόμματος δέχτηκε επίθεση από αντιεξουσιαστές κατά τη διάρκεια εθελοντικής αιμοδοσίας που οργάνωσε το πολιτικό της γραφείο με αφορμή την ημέρα της γυναίκας.

«Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται σε συνέχεια των καθημερινών επιθέσεων σε βουλευτές και στελέχη μας και επιβεβαιώνει δύο πράγματα: Πρώτον, ότι η δήθεν “αλληλεγγύη” των θρασύδειλων τραμπούκων δεν λογαριάζει ούτε θεμελιώδεις πράξεις πραγματικής αλληλεγγύης όπως η αιμοδοσία, και δεύτερον ότι η τοξική ρητορική που μεθοδικά εισάγουν στον δημόσιο διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ και τα δεκανίκια του στοχεύει αποκλειστικά στο να υποδαυλίσει κοινωνικές εντάσεις» τονίζει η Ν.Δ.

Διαβάστε επίσης: Κυρ. Μητσοτάκης: Αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία – Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει

«Ο προπηλακισμός ανθρώπων που περίμεναν να δώσουν αίμα για συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη είναι το ύστατο κατάντημα ενός χώρου που βάζει τις ιδεοληψίες του πάνω από την ανθρώπινη αξία. Η Νέα Δημοκρατία έχει δώσει την υπόσχεση να ενώσει όλους τους Έλληνες. Και σε αυτή τη δέσμευση μένουμε προσηλωμένοι καλώντας και τα υπόλοιπα κόμματα να προσέλθουν στην ίδια κατεύθυνση» προσθέτει η Πειραιώς.

Διαβάστε ακόμη: Αλ. Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης επενδύει στον διχασμό