H βάφτιση έφερε Γεωργιάδη – ΣΥΡΙΖΑ στα χαρακώματα

H βάφτιση έφερε Γεωργιάδη – ΣΥΡΙΖΑ στα χαρακώματα

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για τη συμμετοχή του σε βάφτιση, ενώ έχουν απαγορευτεί τα Μυστήρια, έδωσε ο Αδ. Γεωργιάδης. Ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε ότι η βάφτιση πραγματοποιήθηκε με ειδική άδεια που εξέδωσε η Πολιτική Προστασία έπειτα από αίτημα της οικογένειας. «Εγώ δεν ήξερα καν ότι θα πάρουν την άδεια. Οταν πήραν την άδεια και μου είπαν “έχουμε άδεια”, πήγα επειδή με είχαν τιμήσει με την πρόσκληση. Τι σχέση έχει ο υπουργός με την άδεια; Ο νονός έβγαλε την άδεια; Οι γονείς έβγαλαν την άδεια», ανέφερε μιλώντας στον Real FM. Η παρουσία του κ. Γεωργιάδη ως αναδόχου σε βαφτίσια προκάλεσε νέο γύρο αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ν. Ηλιόπουλος επισήμανε στον ΣΚΑΪ για την άδεια από την Πολιτική Προστασία πως «είδαμε ένα έγγραφο που δεν έχει πάνω αριθμό πρωτοκόλλου, που δεν απαντάει σε ποιο έγγραφο έρχεται ως απάντηση, έχει μια σειρά από νομικά ζητήματα».

Στην αξιωματική αντιπολίτευση, ανεβάζοντας τους τόνους, κατέθεσαν σχετική ερώτηση στη Βουλή, ενώ υποστηρίζουν ότι «ο κ. Μητσοτάκης κάνει κορωνογλέντι στην Ικαρία και ποδηλατάδες στην Πάρνηθα. Ο κ. Γεωργιάδης βαφτίσια και οι συνεργάτες του κ. Αρκουμανέα γλέντι την Τσικνοπέμπτη. Μάλλον τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν για όλους εκτός από τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του».

Ο υπουργός Ανάπτυξης εξήγησε πως καθημερινά εκδίδονται έγγραφα που αφορούν εξαιρέσεις στα μέτρα που εφαρμόζονται για την καταπολέμηση του κορωνοϊού και ότι η οικογένεια του παιδιού είχε εξασφαλίσει άδεια για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, χωρίς κανείς να γνωρίζει πως ο ίδιος θα είναι ο νονός. Ο εκπρόσωπος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου κ. Αθηναγόρας δήλωσε στο MEGA πως δεν έχει ενημερωθεί ότι μπορεί να χορηγηθεί ειδική άδεια για την τέλεση ενός μυστηρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή