Ενημερώνει τα κόμματα ο Β. Κικίλιας για την πορεία της πανδημίας

Ενημερώνει τα κόμματα ο Β. Κικίλιας για την πορεία της πανδημίας

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εκπροσώπους των κομμάτων πρόκειται να συναντηθεί την Τρίτη ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθεί η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας και οι εμβολιασμοί για την COVID-19, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Διαβάστε ακόμη: Γιατί το Μαξίμου λέει «ναι» στο άνοιγμα

Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας στις 14:00, θα συμμετέχουν η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Διαβάστε επίσης: Ανοίγει την Παρασκευή η πλατφόρμα για την ομάδα 65-69 ετών

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη αναμένεται να συνεδριάσει η επιτροπή των ειδικών, που θα αξιολογήσει όλα τα δεδομένα και θα λάβει σχετικές αποφάσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας. Θεωρείται πιθανό από την ερχόμενη Δευτέρα να ανοίξει το λιανεμπόριο, μαζί με τα λύκεια – ενδεχομένως και τα γυμνάσια–, ενώ θα υπάρξει χαλάρωση και στη διαδημοτική μετακίνηση. 

Διαβάστε ακόμη: Μήνας- κλειδί ο Απρίλιος για την πορεία της πανδημίας

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή