ΚΟΜΜΑΤΑ

Αχτσιόγλου: Ανεπαρκές το επίδομα στους επιχειρηματίες Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Αχαΐας

Αχτσιόγλου: Ανεπαρκές το επίδομα στους επιχειρηματίες Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Αχαΐας

Ως ανεπαρκές χαρακτηρίζει το επίδομα, που θα δοθεί στις επιχειρήσεις σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Αχαΐα, η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Μάλιστα, η κ. Αχτσιόγλου – σε γραπτή δήλωσή της- κάνει λόγο για «καψόνι του κ. Μητσοτάκη» στους επιχειρηματίες των τριών περιοχών. 

«Η αγανάκτηση για την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης δεν καλύπτεται», σχολιάζει μεταξύ άλλων.

Η δήλωση της τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Μητσοτάκης, μετά το καψόνι του στους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, της Αχαΐας και της Κοζάνης, αφού ανακοίνωσε άνοιγμα καταστημάτων και μια μέρα μετά ο ίδιος το ακύρωσε, αφού τους έβαλε να χρεωθούν από αυτά που δεν έχουν για να ετοιμάσουν τα καταστήματά τους, εν μέσω του πιο παρατεταμένου lockdown στην Ευρώπη, σήμερα υποχρεώθηκε να ανακοινώσει ένα ανεπαρκές επίδομα σε μέρος των πληττόμενων επιχειρήσεων, θεωρώντας πως έτσι θα ελέγξει τις αντιδράσεις. Μάταια. Η αγανάκτηση για την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης δεν καλύπτεται.

Η επανεκκίνηση της οικονομίας απαιτεί σοβαρό σχέδιο, τόσο στον τομέα της υγείας όσο και στη στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εργαζομένων και νοικοκυριών. Η κυβέρνηση ξεκάθαρα δεν διαθέτει τίποτα από τα δύο».