Στ. Πέτσας: Κατευθυνόμενες από τον ΣΥΡΙΖΑ οι διαμαρτυρίες στην Πάτρα

Στ. Πέτσας: Κατευθυνόμενες από τον ΣΥΡΙΖΑ οι διαμαρτυρίες στην Πάτρα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έντονη αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιου Πέτσα, προκάλεσαν οι αναφορές του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, για παιχνίδια της κυβέρνησης σχετικά με την συνέχιση της απαγόρευσης του ανοίγματος του λιανεμπορίου στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Κοζάνης.

Ο κ. Πέτσας έκανε λόγο για κατευθυνόμενες από τον ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρίες, ενώ επεσήμανε ότι η κυβέρνηση συζήτησε μαζί με όλους τους αρμόδιους φορείς και βρήκε λύση στηρίζοντας όσες επιχειρήσεις θα παραμείνουν κλειστές. 

«Όταν υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα όπως αυτό της πανδημίας, πρέπει να είμαστε σύμμαχοι στην αντιμετώπιση του και να μην προσπαθούμε να ρίξουμε το μπαλάκι σε κανέναν για να κερδίσουμε τη μάχη. Προσωπικά, πήγα στη Πάτρα ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού για να συζητήσουμε με τους φορείς. Όπως αποδεικνύεται, η κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και προχωρήσαμε στη στήριξη των επιχειρήσεων που θα παραμείνουν κλειστές και αυτό το διάστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

«Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο δημιουργείτε αυτή την ταλαιπωρία στους εμπόρους και όχι αν θα καλύψετε με ένα χιλιάρικο το τεράστιο κόστος που θα υποστούν», σχολίασε ο κ. Φάμελλος.

«Οι όποιες διαμαρτυρίες εκφράστηκαν είναι ξεκάθαρα κατευθυνόμενες από το κόμμα σας. Εμείς συζητάμε μαζί με τους φορείς και βρήκαμε λύση», ανταπάντησε ο κ. Πέτσας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή