Προανακριτική: Σύγκρουση για τους μάρτυρες

Προανακριτική: Σύγκρουση για τους μάρτυρες

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο επεισόδιο φραστικής σύγκρουσης ανάμεσα σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε χθες εξώδικο που έστειλε στην Προανακριτική για τον κ. Ν. Παππά ο επιχειρηματίας Χρ. Καλογρίτσας, μέσω του οποίου ζητεί την κλήση συγκεκριμένων μαρτύρων και κατ’ αντιπαράσταση μαζί τους εξέταση του ιδίου, αλλιώς –όπως αναφέρει– η διαδικασία θα είναι φιάσκο και παρωδία. Τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που μετέχουν στην Προανακριτική, σε κοινή δήλωση, κάνουν λόγο για «προσπάθεια του Χρήστου Καλογρίτσα να υποκαταστήσει την επιτροπή» και για εκ μέρους του «καθοδήγηση της Ν.Δ. για τις πρωτοβουλίες που αυτή πρέπει να αναπτύξει».

Τα «γαλάζια» μέλη της επιτροπής απάντησαν κάνοντας λόγο για «πανικό ΣΥΡΙΖΑ» που είναι έκδηλος «πριν ακόμη ξεκινήσει η εξέταση των μαρτύρων». Και προσθέτουν: «Η διαδικασία θα ακολουθηθεί στο ακέραιο και οι μάρτυρες θα εξετασθούν όπως η επιτροπή θα αποφασίσει. Καταλαβαίνουμε ότι είναι λυπηρό για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το κουβάρι των αποκαλύψεων ξεκίνησε από τους ίδιους τους τούς φίλους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή