Δηκτική απάντηση ΝΔ σε διαδικτυακή ανάρτηση του Αλ. Τσίπρα

Δηκτική απάντηση ΝΔ σε διαδικτυακή ανάρτηση του Αλ. Τσίπρα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την σκωπτική απάντηση της ΝΔ προκάλεσε διαδικτυακή τοποθέτηση του Αλ. Τσίπρα, με την οποία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε τα σχέδια για δημιουργία κλειστής σούπερ λιγκ από 12 ευρωπαϊκούς συλλόγους.

«Ο κ. Τσίπρας έχει χάσει τη μπάλα» αναφέρει ο εκπρόσωπος της ΝΔ Τ. Γαϊτάνης, προσθέτοντας: «Αυτό διαπιστώνει κάποιος αν διαβάσει την σημερινή ανάρτησή του που συνδέει την πρόθεση ομάδων να ιδρύσουν κλειστή λίγκα στο ποδόσφαιρο, με την παγκόσμια φτώχεια, την καταστροφή του περιβάλλοντος και…τις πατέντες για τα εμβόλια. Η απάντησή του είναι σαν υποψηφίου σε διαγωνισμό καλλιστείων. Την παγκόσμια ειρήνη ξέχασε!». 

Στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η «κίνηση δώδεκα πλούσιων ποδοσφαιρικών ομάδων να ιδρύσουν κλειστή λίγκα, επιβεβαιώνει την «αρχή της απληστίας των ισχυρών και του χρήματος» που, όπως λέει, «καθοδηγεί σχεδόν κάθε πτυχή του σημερινού κόσμου. 

«Πρόκειται», συνεχίζει, «για την ίδια αρχή που η επικράτησή της με τις πατέντες και τα ‘παιχνίδια’ των εμβολίων προκαλεί χιλιάδες θανάτους. Την ίδια αρχή που καταδικάζει δισεκατομμύρια ανθρώπους στη φτώχεια και την απόγνωση, ενώ η ελίτ πολλαπλασιάζει τα κέρδη της».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή