Διάγγελμα Μητσοτάκη στις 18.00 ενόψει Πάσχα

Διάγγελμα Μητσοτάκη στις 18.00 ενόψει Πάσχα

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες θα απευθύνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, καθώς επίσης και της αναμενόμενης χαλάρωσης των μέτρων αμέσως μετά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οδηγούμαστε προς παράταση του ωραρίου κυκλοφορίας έως τις 22:00 τη Μεγάλη Εβδομάδα και από τη Δευτέρα του Πάσχα έως τις 23:00.

Εν τω μεταξύ, η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων κατέληξε στον «οδικό χάρτη» της περαιτέρω χαλάρωσης των περιορισμών λόγω κορωνοϊού.

Ειδικότερα, η Επιτροπή έχει εισηγηθεί να ανοίξει η εστίαση στις 3 ή 4 Μαΐου, τα δημοτικά και τα γυμνάσια για δια ζώσης διδασκαλία στις 10 του επόμενου μήνα. Επίσης, από τις 14 Μαΐου να επιτραπούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις.

Σημειώνεται, ότι το άνοιγμα της εστίασης αφορά αποκλειστικά σε εξωτερικούς χώρους, με τήρηση των μέτρων προφύλαξης που είναι σε ισχύ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή