Σ. Μιωνή: Καταθέτει αύριο στον Άρειο Πάγο για τον Παπαγγελόπουλο

Σ. Μιωνή: Καταθέτει αύριο στον Άρειο Πάγο για τον Παπαγγελόπουλο

Τι θα υποστηρίξει

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την κατάθεση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή συνεχίζεται αύριο η ανακριτική διαδικασία στον Αρειο Πάγο, μετά την απόφαση παραπομπής της Βουλής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τυχόν συνεργούς του, εισαγγελικούς λειτουργούς και δημοσιογράφους.

Η κατάθεση Μιωνή αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς οι καταγγελίες του σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου οδήγησαν τη Βουλή σε διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του πρώην υπουργού, ο οποίος καταγγέλθηκε από τον επιχειρηματία για την οργάνωση δικαστικής του στοχοποίησης, όπως και του δικηγόρου Σταύρου Παπασταύρου.

Στην κατάθεση του ενώπιον της ανακρίτριας Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, ο κ. Μιωνή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προβεί σε νέες αποκαλύψεις για γεγονότα που ισχυροποιούν τις ήδη υπάρχουσες καταγγελίες του, ενώ θα αναφερθεί και σε άλλα περιστατικά σχετικά με την εν γένει δραστηριότητα του πρώην υπουργού Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ο Σάμπυ Μιωνή, θα καταθέσει για τη στοχοποίηση του ιδίου, του συνεταίρου του Αγγελου Μεταξά και του δικηγόρου Σταύρου Παπασταύρου και την οργάνωση, όπως υποστηρίζει, εμπλοκής του σε δικαστικές περιπέτειες, όπως και του Σταύρου Παπασταύρου με στόχο την εκβίαση τους.

Οι καταγγελίες του αποτελούν το δεύτερο σκέλος της δικογραφίας που παραπέμφθηκε με απόφαση της Βουλής στο πλαίσιο των διαδικασιών που προβλέπονται για τη συγκρότηση ή μη Ειδικού Δικαστηρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή