Πελώνη για Τσίπρα: Συνειδητός υπονομευτής της εθνικής προσπάθειας κατά της πανδημίας

Πελώνη για Τσίπρα: Συνειδητός υπονομευτής της εθνικής προσπάθειας κατά της πανδημίας

«Προσβάλλει τους νέους που ήδη εμβολιάζονται. Και μετατρέπει τον εαυτό του σε αρνητή του μεγαλύτερου διακυβεύματος της εποχής που είναι το χτίσιμο του τείχους ανοσίας», είπε η Αρ. Πελώνη

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βολές κατά του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εκτόξευσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, στον απόηχο της συνέντευξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Είναι η πολλοστή φορά εν μέσω της πανδημίας που ο κ. Τσίπρας αντί να καλέσει σε τήρηση των μέτρων και να συστήσει στους πολίτες να εμβολιαστούν, ψαρεύει στα θολά νερά της καταστροφολογίας» ανέφερε σε δήλωσή της η κ. Πελώνη.

Όπως πρόσθεσε, αναφερόμενη στον κ. Τσίπρα, «σήμερα, ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό του, κάνοντας την αδιανόητη για πρώην πρωθυπουργό και νυν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωση ότι η κυβέρνηση άνοιξε την πλατφόρμα των εμβολιασμών για την ηλικιακή ομάδα 30-39 ετών πολύ νωρίτερα από το προγραμματισμένο, για να “ξεστοκάρει”».

«Προσβάλλει τους νέους που ήδη εμβολιάζονται. Και μετατρέπει τον εαυτό του σε αρνητή του μεγαλύτερου διακυβεύματος της εποχής που είναι το χτίσιμο του τείχους ανοσίας. Ανεύθυνος και πλέον αυταπόδεικτα συνειδητός υπονομευτής της εθνικής προσπάθειας κατά της πανδημίας, το μόνο που δεν είπε καθαρά ο κ. Τσίπρας, είναι να μην κάνει κανείς το εμβόλιο» κατέληξε η κ. Πελώνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή