Εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού ο Αλέξης Πατέλης

Εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού ο Αλέξης Πατέλης

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμβολιάστηκε σήμερα κατά του νέου κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Ελπίς ο Αλέξης Πατέλης, επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού και σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Patelis (@patelisalexis)

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Πατέλης μοιράστηκε μια φωτογραφία από τη στιγμή του εμβολιασμού του, την οποία συνόδευσε με το λιτό σχόλιο: «Ελευθερία».

Παράλληλα, σημειώνεται ότι η μαζική συμμετοχή 30ρηδων και 40ρηδων στο εμβολιαστικό πρόγραμμα έδωσε μια νέα ώθηση στην επιχείρηση «Ελευθερία» με στόχο την οικοδόμηση του απαραίτητου τείχους ανοσίας.

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, αποκάλυψε ότι 43.710 πολίτες ηλικίας 40 έως 44 ετών μπήκαν ήδη από χθες το βραδύ στην πλατφόρμα για να κλείσουν ραντεβού για να κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι 500 από αυτούς έχουν ήδη εμβολιαστεί από το πρωί.

Σε ό,τι άφορα την ηλικιακή ομάδα 30–39, έχουν εγγράφει περίπου 120.000 πολίτες, και έχουν ήδη εμβολιαστεί πάνω από 12.000.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή