Γεωργιάδης: Χωρίς κριτήρια η επιδότηση γυμναστηρίων-παιδότοπων

Γεωργιάδης: Χωρίς κριτήρια η επιδότηση γυμναστηρίων-παιδότοπων

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς κριτήρια μείωσης τζίρου πρόκειται να ανοίξει, μεταξύ 28-30 Μαΐου, η πλατφόρμα για την επίδοτηση γυμναστηρίων και παιδότοπων, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης

Ειδικά για τα γυμναστήρια, επανέλαβε ότι θα επαναλειτουργήσουν στις 31 Μαΐου και τόνισε ότι πρέπει να στηριχθούν οικονομικά, καθώς έχουν μείνει κλειστά για πολύ καιρό. 

⇒ Διαβάστε επίσης: Ανησυχία για τις εικόνες συνωστισμού το Σαββατοκύριακο

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο Open, υπενθύμισε ότι η πλατφόρμα, για την επιδότηση γυμναστηρίων και παιδότοπων, θα ανοίξει 28 με 30 Μαΐου και υπογράμμισε ότι δεν θα υπάρχουν κριτήρια μείωσης τζίρου, καθώς όλες αυτές οι επιχειρήσεις έχουν μείωση τζίρου μεγαλύτερη από 30% εξαιτίας του κορωνοϊού.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο όριο των 100 ατόμων στις δεξιώσεις που ακολουθούν τους γάμους και τις βαπτίσεις. Κατά τη γνώμη του, όπως είπε, δεν είναι απαραίτητο, «διότι με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή ένα κατάστημα εστίασης μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και περισσότερους από 100 πελάτες».

Επομένως, κάτι αντίστοιχο μπορεί να γίνει και σε αυτές τις δεξιώσεις που πραγματοποιούνται σε μεγάλους ανοιχτούς χώρους. «Θα αιτηθούμε στην επιτροπή να αρθεί αυτό το μέτρο», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου ξεκινά το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης για την ψηφιακή αναβάθμιση των δικηγόρων, ώστε να προσαρμοστούν στο νέο σύστημα e-justice.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή