Σακελλαροπούλου: Στην Κέρκυρα για την επέτειο από την Ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα

Σακελλαροπούλου: Στην Κέρκυρα για την επέτειο από την Ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Κέρκυρα θα μεταβεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να παραστεί, σήμερα και αύριο, στις εκδηλώσεις για την 157η επέτειο από την Ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα.

Η κα Σακελλαροπούλου, στις 18:00, θα έχει συνάντηση με τις πρυτανικές Αρχές του Ιόνιου Πανεπιστημίου και στις 19:00 θα μεταβεί στην Ιερά Μονή Πλατυτέρας, όπου θα καταθέσει στεφάνι στον τάφο του Ιωάννη Καποδίστρια. Στις 19:20 θα παραστεί στην εκδήλωση της Περιφέρειας για την ενσωμάτωση των Ιονίων Νήσων, ενώ στις 20:30 θα παρακαθήσει σε δείπνο που παρατίθεται από την περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

Αύριο, στις 11:30, θα παραστεί στη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος και στη συνέχεια θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο της Ένωσης της Επτανήσου. Ακολούθως, στις 13:00, θα μεταβεί στο Ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου, όπου θα ανακηρυχθεί σε Επίτιμη Δημότη του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, και στις 14:30 θα παρακαθήσει σε γεύμα που παρατίθεται από τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή