ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαροπούλου: Στην Κέρκυρα για την επέτειο από την Ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα

Σακελλαροπούλου: Στην Κέρκυρα για την επέτειο από την Ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα

Στην Κέρκυρα θα μεταβεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να παραστεί, σήμερα και αύριο, στις εκδηλώσεις για την 157η επέτειο από την Ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα.

Η κα Σακελλαροπούλου, στις 18:00, θα έχει συνάντηση με τις πρυτανικές Αρχές του Ιόνιου Πανεπιστημίου και στις 19:00 θα μεταβεί στην Ιερά Μονή Πλατυτέρας, όπου θα καταθέσει στεφάνι στον τάφο του Ιωάννη Καποδίστρια. Στις 19:20 θα παραστεί στην εκδήλωση της Περιφέρειας για την ενσωμάτωση των Ιονίων Νήσων, ενώ στις 20:30 θα παρακαθήσει σε δείπνο που παρατίθεται από την περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

Αύριο, στις 11:30, θα παραστεί στη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος και στη συνέχεια θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο της Ένωσης της Επτανήσου. Ακολούθως, στις 13:00, θα μεταβεί στο Ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου, όπου θα ανακηρυχθεί σε Επίτιμη Δημότη του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, και στις 14:30 θα παρακαθήσει σε γεύμα που παρατίθεται από τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.