Πελώνη: Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας οι ανακοινώσεις για το ωράριο κυκλοφορίας

Πελώνη: Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας οι ανακοινώσεις για το ωράριο κυκλοφορίας

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με το ωράριο κυκλοφορίας και μια ορατότητα για δραστηριότητες που θα επανακινήσουν σε μεταγενέστερο χρόνο όπως είναι τα άτομα στις δεξιώσεις», τόνισε η Αριστοτελία Πελώνη.

Μιλώντας στον ρ/σ ΣΚΑΙ 100,3, η κυβερνητική κκπρόσωπος επισήμανε ότι «δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό» από την σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής, σημειώνοντας ότι η συζήτηση θα αφορά στα πρωτόκολλα του τουρισμού.

Σε ερώτηση αν τελικώς θα εφαρμοστούν στις εισόδους της χώρας τα πρόσθετα μέτρα ελέγχου, όπως τα τεστ αναπνοής, ώστε να εντοπίζονται όσοι ενδεχομένως προσκομίζουν πλαστά τεστ και πιστοποιητικά εμβολιασμού, υπογράμμισε ότι «η χώρα έχει θέσει σε εφαρμογή το δικό της πιλοτικό πρόγραμμα αλλά και το ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό και αυτό που έχει σημασία είναι να διευκολύνονται και οι άνθρωποι που έρχονται στη χώρα μας».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή