Γεννηματά κατά Τσίπρα για «απαράδεκτη παρέμβαση» στα εσωτερικά του ΚΙΝΑΛ

Γεννηματά κατά Τσίπρα για «απαράδεκτη παρέμβαση» στα εσωτερικά του ΚΙΝΑΛ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα για τις αναφορές του στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε με δήλωσή της η πρόεδρος της παράταξης, Φώφη Γεννηματά.

«Αποκρούουμε τις παρεμβάσεις στο κόμμα μας, είτε πρόκειται για δημοσκοπήσεις κατά παραγγελία, είτε για απαράδεκτη επέμβαση στα εσωτερικά μας από άλλα κόμματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε χθεσινή του συνέντευξη είχε αναφέρει πως θα περιμένει να δει αν στις προγραμματικές θέσεις των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θα υπάρξουν συγκλίσεις για την προοδευτική διακυβέρνηση, ωστόσο η αναφορά του στον Ανδρέα Λοβέρδο προκάλεσε, νωρίτερα και την αντίδραση του τελευταίου.

«Εχει ένα τελείως διαφορετικό πολιτικό σχέδιο και το εκπέμπει. Μιλώ για την ανάγκη το ΚΙΝΑΛ να γίνει ένας δορυφόρος της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον κ. Λοβέρδο να τον κατηγορεί πως επεμβαίνει ωμά και απροκάλυπτα στα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ: «Μετατρέπει με σφραγίδα και υπογραφή ψιθύρους σε κραυγές σχετικά με το πολιτικό μου αφήγημα. Ο πανικός του δεν κρύβεται. Ο Αλ. Τσίπρας γνωρίζει πολύ καλά ότι όταν το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνει δύναμη εξουσίας, ο ίδιος θα γυρίσει στα αζήτητα της πολιτικής και στις προθήκες της Ιστορίας». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή