Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Συζήτηση στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου για την κλιματική αλλαγή – Βίντεο

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Συζήτηση στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου για την κλιματική αλλαγή – Βίντεο

Είναι η πρώτη από μια σειρά συζητήσεων, γύρω από θέματα, τα οποία επιλέγει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αι απασχολούν ευρύτερα την κοινωνία

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος οργανώθηκε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου συζήτηση με θέμα «Ο κόσμος μας μετά την πανδημία: Αντιμετωπίζοντας την κλιματική αλλαγή». 

⇒ Διαβάστε επίσης: Κυρ. Μητσοτάκης: Η προστασία του περιβάλλοντος είναι σχέδιο και πράξεις

Είναι η πρώτη από μια σειρά συζητήσεων, γύρω από θέματα, τα οποία επιλέγει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και απασχολούν ευρύτερα την κοινωνία.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας «άνοιξε» τη συζήτηση για τις αλλαγές, τις οποίες επιβάλλει η κλιματική κρίση και στη συνέχεια πήραν το λόγο οι: Μανώλης Πλειώνης, διευθυντής και πρόεδρος Δ.Σ. του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Εμμανουέλα Δούση, καθηγήτρια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, διευθύντρια του Εργαστηρίου Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και Πολιτικής και κάτοχος της Έδρας UNESCO για την κλιματική διπλωματία, Βασίλης Αντωνιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Boston Consulting Group Hellas.

Τη συζήτηση συντόνισαν οι: Θεοδότα Νάντσου, διευθύντρια περιβαλλοντικής πολιτικής της WWF και Νίκος Χαραλαμπίδης, γενικός διευθυντής στο Ελληνικό Γραφείο της Greenpeace.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή