Συνάντηση Ν. Χαρδαλιά με Δημάρχους για την αντιπυρική θωράκιση του Υμηττού

Συνάντηση Ν. Χαρδαλιά με Δημάρχους για την αντιπυρική θωράκιση του Υμηττού

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με το Προεδρείο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) με αντικείμενο τον βέλτιστο συντονισμό για την πραγματοποίηση προληπτικών έργων πυροπροστασίας στην περιοχή του Υμηττού, είχε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Βασίλης Κρητικός, καθώς και η φυσική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος και συγκεκριμένα, ο Αρχηγός, Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης και ο Υπαρχηγός, Αντιστράτηγος Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκε διεξοδικά ο προγραμματισμός για την άμεση έναρξη έργων πυροπροστασίας και ιδίως καθαρισμών, στο πλαίσιο των σχετικών μελετών που βρίσκονται σε διαδικασία έγκρισης από τα αρμόδια Δασαρχεία.

Οι συμμετέχοντες Δήμαρχοι ευχαρίστησαν τον Υφυπουργό για τη στήριξή του, ενώ ο ίδιος σημείωσε ότι η Πολιτική Προστασία θα βρίσκεται εμπράκτως στο πλευρό τους για την αντιπυρική θωράκιση των περιοχών ευθύνης τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή