Κικίλιας για AstraZeneca: Η δεύτερη δόση να γίνει κανονικά

Κικίλιας για AstraZeneca: Η δεύτερη δόση να γίνει κανονικά

Όπως είπε «έχει απειροελάχιστες ανεπιθύμητες ενέργειες»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για εξαιρετικούς επιστήμονες που κάνουν τη δουλειά τους με καθήκον, έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη σύσταση της Επιτροπής Εμβολιασμών για τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca στους άνω των 60 ετών.

Προσερχόμενος στο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πραγματοποιείται στο Λουξεμβούργο, ο υπουργός Υγείας επανέλαβε ότι «εκατομμύρια Ευρωπαίοι έχουν κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca», τονίζοντας ότι «πάνω από 20 ευρωπαϊκές χώρες -και εμείς- συστήνουν η β’ δόση να γίνει κανονικά, αφού έχει απειροελάχιστες ανεπιθύμητες ενέργειες».

«Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας με επιστημονικό τρόπο. Το πρόγραμμα εμβολιασμού κυλάει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό και σύντομα, μέσα στο καλοκαίρι, θα έχουμε χτίσει το πολυπόθητο τείχος ανοσίας που χρειαζόμαστε και θέλουμε για να επιστρέψουμε σιγά-σιγά σε μια κανονικότητα, την  οποία αξίζουν να έχουν όλοι οι Έλληνες και όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες», πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή