Αυτοψία Χαρδαλιά στα έργα πυροπροστασίας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Αυτοψία Χαρδαλιά στα έργα πυροπροστασίας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Προχωρά το έργο διάνοιξης οδών απομάκρυνσης και διαφυγής πολιτών.

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτοψία στα έργα πυροπροστασίας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία πραγματοποίησε, νωρίτερα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς επιθεώρησε τις εργασίες διάνοιξης διόδου απομάκρυνσης και διαφυγής πολιτών στην οδό Απόλλωνος, μια απαραίτητη παρέμβαση πυροπροστασίας για την περιοχή που βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης. Επίσης, ενημερώθηκε για την πορεία των εκτεταμένων εργασιών καθαρισμού και προληπτικής απομάκρυνσης εύφλεκτης ύλης που πραγματοποιούνται υπό την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας.

Διαβάστε επίσης⇒ Εξοπλιστικό πρόγραμμα 1,76 δισ. για την αντιπυρική προστασία

Τον υφυπουργό συνόδευαν ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών της ΓΓΠΠ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Μαΐου ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε και πάλι μεταβεί στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Αμυρά, για τη δρομολόγηση των απαραίτητων εργασιών πυροπροστασίας στην περιοχή.

Τελευταίες ειδήσεις

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή