Live: Η συζήτηση στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο

Live: Η συζήτηση στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο

Παρακολουθήστε ζωντανά

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ώρα του πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών έφθασε σήμερα στη Βουλή, λίγο πριν κορυφωθεί με τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας η τριήμερης διάρκειας κοινοβουλευτική διαδικασία συζήτησης και έγκρισης του σχεδίου νόμου για τα εργασιακά.

Η χθεσινή δεύτερη ημέρα στην Ολομέλεια «χρωματίστηκε» από την έντονα φορτισμένη απάντηση του υπουργού Εργασίας Κ. Χατζηδάκη στις διαρκείς και συχνά προσωπικού χαρακτήρα επιθέσεις που δέχεται από την αντιπολίτευση και κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και από τους παράλληλους μονολόγους βουλευτών πλειοψηφίας και μειοψηφίας, το περιεχόμενο των οποίων ωστόσο κράτησε στα ύψη το κλίμα πόλωσης που έχει διαμορφωθεί με επίκεντρο το επίμαχο νομοσχέδιο. Σε ένα δεύτερο επίπεδο, εξάλλου, συνεχίστηκε και ο άτυπος διάλογος που έχει αναπτυχθεί στα κεντροαριστερά του πολιτικού σκηνικού αναφορικά για την προοπτική συνεργασιών, με τις σχετικές «προσκλήσεις» του ΣΥΡΙΖΑ να συναντούν την απόρριψη από τα άλλα κόμματα.

Παρακολουθήστε ζωντανά

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή