ΚΟΜΜΑΤΑ

Αλλάζει η ΚΟ της ΝΔ: Ο Κώστας Κόλλιας παίρνει τη θέση της Μαριλένας Σούκουλη

«Η επιστροφή μου στα κοινοβουλευτικά έδρανα ύστερα από 6,5 χρόνια, με γεμίζει συγκίνηση και ευθύνη», δήλωσε ο κ. Κόλλιας.

Αλλάζει η ΚΟ της ΝΔ: Ο Κώστας Κόλλιας παίρνει τη θέση της Μαριλένας Σούκουλη

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τις εθνικές εκλογές, αλλάζει η σύνθεση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, καθώς το εκλογοδικείο άλλαξε, με απόφασή του, την αρχική σειρά εκλογής στον νομό Κορινθίας.

Αναλυτικότερα, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Κόλλιας θα εισέλθει και πάλι στη Βουλή, κερδίζοντας την τρίτη θέση στην επενακαταμέτρηση, ενώ η νυν αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαριλένα Σούκουλη θα αποχωρήσει.

Πρώτος στην Κορινθία παραμένει ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας και δεύτερος ο Νίκος Ταγαράς.

«Η επιστροφή μου στα κοινοβουλευτικά έδρανα ύστερα από 6,5 χρόνια, με γεμίζει συγκίνηση και ευθύνη», δήλωσε ο κ. Κόλλιας, ο οποίος εξελέγη, για πρώτη φορά, βουλευτής το 2007, ήταν υπάλληλος της ΔΕΗ και έχει διατελέσει επί σειρά ετών νομαρχιακός σύμβουλος στην Κορινθία.

Ολόκληρη η δήλωση του Κώστα Κόλλια

«Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι χθες (28/6) το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο δημοσίευσε απόφαση σύμφωνα με την οποία έγινε δεκτή η ένσταση μου και μου αποδόθηκε η τρίτη βουλευτική έδρα της Ν.Δ. στον νομό Κορινθίας.

Η επιστροφή μου στα κοινοβουλευτικά έδρανα ύστερα από 6,5 χρόνια, με γεμίζει συγκίνηση και ευθύνη να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τον τόπο μας. Στα χρόνια αυτά παρέμεινα στον τόπο μου, στο χωριό μου, βιώνοντας την καθημερινότητα σας και τις αγωνίες σας για μια καλύτερη ζωή. Παρέμεινα ο απλός οικογενειάρχης, ο ανθρωπος της διπλανής πορτας, ο δικός σας άνθρωπος. Θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω:Την προϊσταμένη και τους υπαλλήλους του πρωτοδικείου Κορίνθου για την άψογη υπηρεσιακή συμπεριφορά τους. Τον δικηγόρο μου και τους φίλους κορίνθιους δικηγόρους που στήριξαν το δίκαιο του αιτήματος μου.

Τους καλούς μου φίλους που με βοήθησαν κατά την επίπονη αποδεικτική διαδικασία. Όλες και όλους εσάς για το ενδιαφέρον και την αγάπη που μου δείξατε στα δύο χρόνια της πολιτικής μου περιπέτειας. Τέλος ενα μεγάλο ευχαριστώ στη συζυγό μου που στάθηκε δίπλα μου σταθερός αρωγός και συμπαραστάτης σε ένα αγώνα προσωπικής και συλλογικής δικαίωσης. Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι, υγεία, προκοπή και τις καλύτερες μέρες που αξίζουμε όλοι μας.

Με σεβασμό και εκτίμηση, Κόλλιας Κώστας Βουλευτης Κορινθίας»

Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Κόλλια, Γεώργιος Καραβοκύρης μίλησε για τη δικαστική απόφαση, στο Korinthostv.gr.