Δριμύ «κατηγορώ» Σαμαρά κατά Τσίπρα για Παπασταύρου

Δριμύ «κατηγορώ» Σαμαρά κατά Τσίπρα για Παπασταύρου

Δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τον Σταύρο Παπασταύρου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Χρειάστηκαν 6 ολόκληρα χρόνια για να κερδίσει πίσω τη ζωή του ο Σταύρος Παπασταύρου. Ρωτάω λοιπόν, ευθέως, τον κ. Τσίπρα: γιατί ενώ γνώριζε από την πρώτη στιγμή την αθωότητα του Παπασταύρου κατασκεύασε, μαζί με το παρακράτος του, κατηγορίες χωρίς ντροπή;», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Και συνέχισε: «Ρωτάω τον κ. Τσίπρα, γιατί αφού εξευτέλισαν δημόσια έναν αθώο άνθρωπο, του ζήταγαν μετά κι ανταλλάγματα για να τον… αποκαταστήσουν; Ρωτάω τον κ. Τσίπρα, γιατί αντί να συγκρουσθούμε πολιτικά προτίμησε τη συκοφαντία και τη διαπόμπευση εμένα και των συνεργατών μου; Λυπάμαι τον κ. Τσίπρα, γιατί επιδίωξε μια Ελλάδα- Μπανανία αντί για Πολιτεία και κράτος δικαίου. Όμως, ευχαριστώ τον κ. Τσίπρα, γιατί απέδειξε ότι στην πολιτική δικαιώνονται οι αρχές, οι αξίες, η σοβαρότητα και όχι η λάσπη. Ναι λοιπόν κ. Τσίπρα, όπως σας είχα πεί και τότε, “μακάρι η Ελλάδα να είχε 10 Παπασταύρου”….».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή