ΣΥΡΙΖΑ για Σαμαρά: Μας κουνάει και το δάχτυλο

ΣΥΡΙΖΑ για Σαμαρά: Μας κουνάει και το δάχτυλο

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την τελεσίδικη απόφαση που αθωώνει το στενό του συνεργάτη, Σταύρο Παπασταύρου, σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ, σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

«Αν και αναμέναμε την ανάσυρση του κου Σαμαρά από τη πολιτική του έρημο στη Βουλή, προκειμένου να καταψηφίσει την επιλογή Μητσοτάκη να τηρήσει και να τιμήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, δε μας ξαφνιάζει η προσπάθειά του να παριστάνει τον δικαιωμένο», σημειώνει.

«Ο πολιτικός που έχει τη βασική ευθύνη γιατί έκρυβε τις λίστες της φοροδιαφυγής την ώρα που οδηγούσε τη χώρα σε κοινωνική έρημο, μας κουνάει και το δάχτυλο. Αλλά αυτός ήταν πάντα ο κος Σαμαράς», καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δήλωση Σαμαρά

«Χρειάστηκαν 6 ολόκληρα χρόνια για να κερδίσει πίσω τη ζωή του ο Σταύρος Παπασταύρου. Ρωτάω λοιπόν, ευθέως, τον κ. Τσίπρα: γιατί ενώ γνώριζε από την πρώτη στιγμή την αθωότητα του Παπασταύρου κατασκεύασε, μαζί με το παρακράτος του, κατηγορίες χωρίς ντροπή;», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Και συνέχισε: «Ρωτάω τον κ. Τσίπρα, γιατί αφού εξευτέλισαν δημόσια έναν αθώο άνθρωπο, του ζήταγαν μετά κι ανταλλάγματα για να τον… αποκαταστήσουν; Ρωτάω τον κ. Τσίπρα, γιατί αντί να συγκρουσθούμε πολιτικά προτίμησε τη συκοφαντία και τη διαπόμπευση εμένα και των συνεργατών μου; Λυπάμαι τον κ. Τσίπρα, γιατί επιδίωξε μια Ελλάδα- Μπανανία αντί για Πολιτεία και κράτος δικαίου. Όμως, ευχαριστώ τον κ. Τσίπρα, γιατί απέδειξε ότι στην πολιτική δικαιώνονται οι αρχές, οι αξίες, η σοβαρότητα και όχι η λάσπη. Ναι λοιπόν κ. Τσίπρα, όπως σας είχα πεί και τότε, “μακάρι η Ελλάδα να είχε 10 Παπασταύρου”….».

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή