ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Νέο κεφάλαιο ανάπτυξης

Μητσοτάκης για Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Νέο κεφάλαιο ανάπτυξης

Στην ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως απομακρύνεται η αβεβαιότητα και ανοίγει νέο κεφάλαιο για την ανάπτυξη.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Μητσοτάκης έκανε αναφορά και στο τελικό τίμημα που, όπως είπε, ήταν τετραπλάσιο του αρχικού. 

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού:

«Σήμερα τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά γυρίζουν μία δεκαετή σελίδα αβεβαιότητας και ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο παραγωγικής δουλειάς, ανάπτυξης και ευημερίας. Τα μεγαλύτερα ναυπηγεία της χώρας ξαναπιάνουν δουλειά, και γίνεται ένα ακόμα βήμα για την αναγέννηση της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας.

Η διαγωνιστική διαδικασία στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση ολοκληρώθηκε ήδη με επιτυχία. Με περισσότερους υποψήφιους επενδυτές από κάθε άλλη φορά. Και με τελικό τίμημα τετραπλάσιο του αρχικού που συνολικά αγγίζει τα 78.000.000 ευρώ.

Δύο χρόνια από την ημέρα που οι πολίτες μας έδωσαν την εντολή να πάμε τη χώρα μπροστά, κάνουμε πράξη το σύνθημά μας για περισσότερες δουλειές και ανάπτυξη για όλους».