ΣΥΡΙΖΑ: Είναι μέλος της ΝΔ ο συλληφθείς αστυνομικός στην Ηλιούπολη;

ΣΥΡΙΖΑ: Είναι μέλος της ΝΔ ο συλληφθείς αστυνομικός στην Ηλιούπολη;

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο κ. Γεραπετρίτης που πριν λίγο καιρό δήλωνε πως δεν ήθελαν να ρίξουν στα σκυλιά τον κ. Λιγνάδη, χθες επικαλέστηκε το τεκμήριο της αθωότητας του σωματέμπορα που κακοποιούσε και εξέδιδε τη 18χρονη από την Ηλιούπολη, για να δικαιολογήσει ότι ακόμα δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία και η φωτογραφία του στη δημοσιότητα για να αναγνωριστούν και από άλλα θύματα», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Αυτά ισχυρίζονται χωρίς ντροπή αυτοί που έδιναν με non paper τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

«Την ίδια ώρα που πληθαίνουν οι πληροφορίες για κύκλωμα trafficking, στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί και το οποίο εξέδιδε και άλλες κοπέλες. Ο Αλέξης Τσίπρας χθες έθεσε ένα σαφές ερώτημα στη ΝΔ και κανείς δεν έχει το θάρρος να απαντήσει: Είναι μέλος της ΝΔ ο συλληφθείς αστυνομικός; Εάν όχι γιατί δεν το διαψεύδουν; Η απόπειρα συγκάλυψης μίας τόσο νοσηρής υπόθεσης είναι φρικτή», καταλήγει. 

Απάντηση Πελώνη

Στην κ. Πελώνη τέθηκε και το ερώτημα, που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, για το εάν ο συλληφθείς αστυνομικός στην Ηλιούπολη, που καταγγέλθηκε από την 19χρονη κοπέλα, είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας, και απάντησε αρνητικά.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή