Χρυσοχοΐδης για φωτιά στη Σταμάτα: Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν – Η περιοχή είχε καθαριστεί

Χρυσοχοΐδης για φωτιά στη Σταμάτα: Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν – Η περιοχή είχε καθαριστεί

Τον επαγγελματισμό των στελεχών της Πυροσβεστικής και την προσπάθεια των αστυνομικών «που έσωζαν κόσμο μέσα από τα σπίτια τους» εξήρε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον επαγγελματισμό των στελεχών της Πυροσβεστικής και την προσπάθεια των αστυνομικών «που έσωζαν κόσμο μέσα από τα σπίτια τους» εξήρε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος στη φωτιά που εκδηλώθηκε την Τρίτη σε Σταμάτα και Ροδόπολη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Χρυσοχοΐδης στάθηκε στην έντονη παρουσία εναέριων μέσων, τονίζοντας πως τα χειρότερα αποφεύχθηκαν επειδή η περιοχή είχε καθαριστεί.

Σε ό,τι αφορά τα αίτια της πυρκαγιάς, επεσήμανε ότι δεν υπάρχουν επί του παρόντος ενδείξεις για εμπρησμό από πρόθεση, ενώ σημείωσε ότι υπάρχει ένας ύποπτος.

Ερωτηθείς πώς ξεκίνησε η φωτιά, δήλωσε ότι φαίνεται πως ξεκίνησε από έναν μελισσοκόμο, επισημαίνοντας ότι κάθε πυρκαγιά ξεκινά από κάποιον αμελή πολίτη.

Επεσήμανε, δε, η περιοχή που εκδηλώθηκε χθες η φωτιά, είχε καθαριστεί και γι’ αυτό η φωτιά ήταν επικόρυφη.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι υπάρχει πια υψηλός επαγγελματισμός από την πλευρά του πυροσβεστικού σώματος και δήλωσε ότι τα εναέρια μέσα συντονίζονται με πολύ αποτελεσματικό τρόπο.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή