Τσίπρας για φωτιά στην Αχαΐα: Όσοι έχουν ευθύνη να μην προκαλούν με δηλώσεις αυτοθαυμασμού και σέλφι

Τσίπρας για φωτιά στην Αχαΐα: Όσοι έχουν ευθύνη να μην προκαλούν με δηλώσεις αυτοθαυμασμού και σέλφι

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η σκέψη μου σήμερα είναι στην Αχαΐα που δοκιμάζεται. Είναι στους ανθρώπους που είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να καίγονται, σε αυτούς που νοσηλεύονται με εγκαύματα στο Ρίο, στους πυροσβέστες και τους εθελοντές που συνεχίζουν για μία ακόμη μέρα να δίνουν τη μάχη κατά της φωτιάς», σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στο Facebook.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει ότι «δεν είναι η ώρα για την απόδοση ευθυνών», για να σχολιάσει πως «τουλάχιστον όμως όσοι έχουν ευθύνη ας μην προκαλούν, είτε με δηλώσεις αυτοθαυμασμού είτε με σέλφι από παραλίες».

ΣΥΡΙΖΑ: Το θέαμα του πρωθυπουργού είναι τουλάχιστον απογοητευτικό

«Το θέαμα του πρωθυπουργού, που δημοσιοποιεί σέλφι από τις παραλίες, ενώ η χώρα δοκιμάζεται και η Αχαΐα φλέγεται, είναι τουλάχιστον απογοητευτικό», ανέφερε νωρίτερα σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Επειδή ενδέχεται να μην πιάνει σήμα εκεί που βρίσκεται», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «τον ενημερώνουμε ότι η αναζωπύρωση της πυρκαγιάς που έκαιγε από τη Δευτέρα και υποτίθεται ότι είχε ελεγχθεί, με χαμηλής έντασης ανέμους έκαψε τη μισή Αχαΐα μαζί με δεκάδες σπίτια και περιουσίες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή