Στο Συντονιστικό στο Χαλάνδρι και πάλι ο πρωθυπουργός

Στο Συντονιστικό στο Χαλάνδρι και πάλι ο πρωθυπουργός

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει και πάλι στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε ενημερωθεί και το πρωί μεταβαίνοντας στο Συντονιστικό για τις εξελίξεις σε όλα τα πύρινα μέτωπα που βρίσκονταν σε εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Η πρωινή δήλωση

Την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις γυναίκες και τους άνδρες της Πυροσβεστικής, σε όλους τους εθελοντές, στην ΕΛΑΣ, στο Λιμενικό, για την τεράστια προσπάθεια την οποία κατέβαλαν και χθες το βράδυ για να ελέγξουν τα πύρινα μέτωπα, κυρίως στην Αττική, την Εύβοια και στη Μάνη.

«Η κατάσταση σήμερα είναι λίγο καλύτερη από χθες», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης αμέσως μετά την ενημέρωσή του στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, στο Χαλάνδρι. «Θα πρέπει να συνεχίσουμε με πολύ μεγάλη ένταση την προσπάθεια ώστε να οριοθετηθούν όλες οι πυρκαγιές και να μην έχουμε κάποιο κίνδυνο αναζωπύρωσης», τόνισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή