Ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου για τις πυρκαγιές – Δηλώσεις Μητσοτάκη το απόγευμα

Ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου για τις πυρκαγιές – Δηλώσεις Μητσοτάκη το απόγευμα

Για τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eυρεία σύσκεψη για τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 11:00 το πρωί, υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε ακόμη: Σε πύρινο κλοιό για 7η ημέρα η Εύβοια – Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Θοδωρής Λιβάνιος, ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσος, ο γ.γ. του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο γ.γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής Αθανάσιος Πετραλιάς, ο γ.γ. Οικονομικής Πολιτικής Χρήστος Τριαντόπουλος και ο γ.γ. Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, το απόγευμα θα μεταδοθούν δηλώσεις του Πρωθυπουργού, ενώ αύριο, Τρίτη, στις 15.00, θα συνεδριάσει, με το ίδιο θέμα, το Υπουργικό Συμβούλιο.

Τέλος, σημειώνεται πως εντός της εβδομάδας, ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή