ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς

Έχει ήδη μεταφερθεί στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ενώ βρισκόταν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Χαρδαλιάς έχει ήδη διακομισθεί στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας και η κατάσταση της υγείας του, κατά τις πρώτες πληροφορίες, δεν εμπνέει ανησυχία.

Στην ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρεται: «Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς .

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».

Αναλαβάνει ο Βασ. Παπαγεωργίου

Οπως γνωστοποίησε η Πολιτική Προστασία σε ανακοίνωσή της, την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

Επικοινώνησε ο Πρωθυπουργός, ευχές από ΣΥΡΙΖΑ

Ηδη ο πρωθυπουργός έχει επικοινωνήσει τηλεφβνικά με τον Νίκο Χαρδαλιά ενώ από ό,τι έγινε γνωστό, από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο «Αγία Ολγα» βρέθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. 

Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά, εξέφρασε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ευχόμαστε στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του», αναφέρει το ευχετήριο μήνυμα.