Οικονόμου για Τσιτσιπά: Σπουδαίος αθλητής, αλλά δεν μπορεί να αξιολογήσει το εμβόλιο

Οικονόμου για Τσιτσιπά: Σπουδαίος αθλητής, αλλά δεν μπορεί να αξιολογήσει το εμβόλιο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κληθείς να σχολιάσει τις νέες δηλώσεις του Τσιτσιπά για το εμβόλιο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τόνισε ότι ο Στέφανος «είναι σπουδαίος αθλητής και η προσφορά του στον αθλητισμό είναι αδιαμφισβήτητη. Αυτό που αμφισβητείται είναι η ικανότητά του να αξιολογεί την αναγκαιότητα των εμβολιασμών ή αν έχει δοκιμαστεί το εμβόλιο. Δεν έχει ούτε τις γνώσεις, ούτε τις σπουδές, ούτε το ερευνητικό έργο. Τα θέματα αυτά τα αναλύουν και ενημερώνουν όσοι τα έχουν σπουδάσει και μελετήσει μέσα από το ιατρικό λειτούργημα. Σε αυτούς είναι καλό να ανατρέχουμε. Όσοι μέσα από τις επιτυχίες τους αποτελούν σημείο αναφοράς για ευρύτερες ομάδες, καλό θα ήταν να είναι διπλά προσεκτικοί στη διατύπωση τέτοιων απόψεων», υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης ⇒ Επανέρχεται ο Τσιτσιπάς για το εμβόλιο: Για εμένα δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά

Ερωτηθείς για τον αν η συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά στην ενημερωτική καμπάνια στο παρελθόν ήταν με αμοιβή, απάντησε πως θεωρεί ότι δεν ήταν, όπως και η παρουσία πολλών άλλων ανθρώπων.

Tελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή