Τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις σε Αν. Μεσόγειο και Μέση Ανατολή

Τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις σε Αν. Μεσόγειο και Μέση Ανατολή

Τα επόμενα βήματα ενίσχυσης της συνεργασίας σε πολιτική προστασία, κλιματική αλλαγή και καταπολέμηση πανδημίας βρέθηκαν στο επίκεντρο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα επόμενα βήματα ενίσχυσης της συνεργασίας σε πολιτική προστασία, κλιματική αλλαγή και καταπολέμηση πανδημίας, καθώς και οι εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, βρέθηκαν στο επίκεντρο της τριμερούς συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκου Δένδια, της Κύπρου, Νίκου Χριστοδουλίδη και του Ισραήλ, Γαΐρ Λαπίντ.

Η ισχυρή θετική ώθηση στην τριμερή εταιρική σχέση Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ και η κοινή βούληση για ενίσχυση της συνεργασίας βρέθηκαν επίσης στην ατζέντα, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Στο περιθώριο της τριμερούς συνάντησης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ, ο κ. Δένδιας συναντήθηκε νωρίτερα με τον Ισραηλινό ομόλογό του. Οι δύο υπουργοί συζήτησαν τις επιμέρους πτυχές της πολυσχιδούς συνεργασίας Ελλάδας και Ισραήλ, καθώς και τις πρόσφατες εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντησή τους που πραγματοποιείται μετά την ανάληψη της εξουσίας στο Ισραήλ από την κυβέρνηση του Ναφτάλι Μπένετ.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή