Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο Ν. Χαρδαλιάς

Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο Ν. Χαρδαλιάς

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν λόγω της περιπέτειας της υγείας του και έκανε γνωστό ότι επέστρεψε στη θέση του

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο στις 16 Αυγούστου, ενώ βρισκόταν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Χαρδαλιάς είχε διακομισθεί στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας, όπου είχε υποβληθεί σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο, του έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων και είχε παραμείνει στην καρδιολογική κλινική για παρακολούθηση.

Δύο ημέρες μετά, εξήχθη με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή στο σπίτι.

Την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όσο απουσίαζε ο υφυπουργός, είχε αναλάβει ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Σήμερα, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Χαρδαλιάς ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν λόγω της περιπέτειας της υγείας του και έκανε γνωστό ότι επέστρεψε στη θέση του. «Πίσω στις πολεμίστρες μας! Σας ευχαριστώ όλους για όλα, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Η αγάπη σας, η δύναμη μου. Συνεχίζουμε», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή