Live η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Live η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

Αναφερόμενος στο μέτωπο της πανδημίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως «είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στην επόμενη φάση ασφαλούς αποκατάστασης της ζωής». Δυστυχώς μια σημαντική μερίδα του πληθυσμού αρνείται τον εμβολιασμό. Οι λόγοι είναι γνωστοί, αλλά μη αποδεκτοί. Η κοινωνία δεν μπορεί να παραμένει όμηρος. Είναι υποχρέωσή μας να εξασφαλισουμε την ταχύτερη δυνατη επιστροφή στη ζωή. Όσοι αρνούνται τον εμβολιασμό, θα προσαρμοστούν σε ενα διαφορετικό περιβάλλον, πρόσθεσε και παρέπεμψε στις επίσημες ανακοινώσεις που θα γίνουν το απόγευμα της Τρίτης.

Σχετικά με τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν, ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε: «η Ελλάδα είναι μια κυρίαρχη χώρα. Αντιμετωπίζουμε τα τελευταία δύο χρόνια το προσφυγικό. Έχουμε εκπέμψει μηνύματα, έχουμε σαφες σχέδιο, ώστε να επιλύσουμε δίκαια και αθρώπινα όποιο πρόβλημα προκύψει».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη διεύρυνση της λίστας του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως είναι από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται.

Τελευταίες εξελίξεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή