Π. Πολάκης για εμβολιασμό: Δεν ήταν αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών

Π. Πολάκης για εμβολιασμό: Δεν ήταν αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών

«Ξεκαθαρίζω άπαξ και δια παντός πως δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή την οποία έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό» ανέφερε ο Παύλος Πολάκης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ξεκαθαρίζω άπαξ και δια παντός πως δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή την οποία έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό» ανέφερε ο Παύλος Πολάκης, στον απόηχο της δήλωσης του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος γνωστοποίησε ότι πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού.

Σε ανάρτησή του, ο κ. Πολάκης ανέφερε πως ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο.«Ισχυρίστηκα ότι οι μεταλλάξεις μειώνουν την αποτελεσματικότητα του και ότι το εμβόλιο από μόνο του δεν είναι αρκετό για να αντιμετωπίσουμε την υγειονομική κρίση» πρόσθεσε.

Υπογράμμισε, δε, ότι «υπερασπίστηκα και υπερασπίζομαι σθεναρά την άποψη ότι μαζί με τα εμβόλια πρέπει να δώσουμε έμφαση στο φάρμακο, πρέπει να δώσουμε έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα, πρέπει να δώσουμε έμφαση στην ενίσχυση του ΕΣΥ, που η κυβέρνηση δεν κάνει γιατί δεν θέλει».

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Πολάκη:

Αλ. Τσίπρας: Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμβολιασμένοι

Νωρίτερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως όλοι «όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμβολιασμένοι», ενώ ερωτηθείς σχετικά, είπε πως και ο κ. Πολάκης εμβολιάστηκε.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως ο κ. Πολάκης είχε δηλώσει ότι θα εμβολιαστεί το φθινόπωρο. Όπως είπε, υπενθύμισε στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας τη δημόσια δήλωσή του για εμβολιασμό το φθινόπωρο, ενώ ανέφερε ότι ήταν επιλογή του κ. Πολάκη να εμβολιαστεί.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή