Έντονη κριτική από την αντιπολίτευση για την επιλογή Στυλιανίδη

Έντονη κριτική από την αντιπολίτευση για την επιλογή Στυλιανίδη

Για «απόλυτη ένδεια στελεχών στη Ν.Δ.» κάνει λόγο το ΚΙΝΑΛ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με έντονη κριτική στον πρωθυπουργό και καυστικά σχόλια για την κυβερνώσα πλειοψηφία υποδέχθηκε η ελάσσων αντιπολίτευση την επιλογή του κ. Χρ. Στυλιανίδη για τη θέση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Για «απόλυτη ένδεια στελεχών στη Ν.Δ.» κάνει λόγο το ΚΙΝΑΛ και προσθέτει: «Ο κ. Μητσοτάκης καταφεύγει τώρα σε μεταγραφές πολιτικών της Δεξιάς (στελεχών της ΔΗΣΥ) από την Κύπρο. Κρατάμε “μικρό καλάθι” για το αποτέλεσμα, μια και η αποτυχημένη πολιτική της Ν.Δ. στο σύστημα πολιτικής προστασίας –που κατευθύνεται από την Μαξίμου Α.Ε.– παραμένει».

Ο κ. Π. Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος σε συνέντευξή του (Πρώτο Πρόγραμμα), σχολίασε επίσης ευρύτερα ότι «η Ν.Δ. δημιουργεί την πιο μεγάλη, σε πλήθος συμμετεχόντων, κυβέρνηση της μεταπολίτευσης», για να προσθέσει: «Ο καθένας στο τέλος κρίνεται εκ του αποτελέσματος και όταν έρθει η ώρα ο ελληνικός λαός θα επιλέξει για το αν θέλει να επιβραβεύσει ένα μοντέλο διακυβέρνησης που έχει να κάνει μόνο με την επικοινωνία και όχι την πολιτική ουσία». Στο πρόσωπο του κ. Κυρ. Μητσοτάκη στρέφει τα βέλη της η Ελληνική Λύση: «Ο πρωθυπουργός αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δεν θεωρεί κανέναν από την παράταξή του ικανό για να κυβερνήσει. Επιστρατεύοντας για άλλη μια φορά έναν “εκσυγχρονιστή”, υπέρμαχο του εθνοκτόνου σχεδίου Ανάν. Απορούμε με τι “θράσος” ο πρωθυπουργός στις επόμενες εκλογές θα ζητήσει ψήφο για τη Ν.Δ., όταν ο ίδιος θεωρεί πως στο κόμμα του δεν υπάρχει ούτε ένας ικανός ούτε ένας “άριστος”».

Από την πλευρά του ΜέΡΑ25 σημειώνεται: «Μετά την αποτυχία υπουργοποίησης σε συνεννόηση με το μνημονιακό τόξο, ο κ. Μητσοτάκης προσέτρεξε απευθείας στην πηγή της ευρωγραφειοκρατίας επειδή προφανώς έχει στερέψει από εσωκομματικές εφεδρείες. Οπως και να ’χει, Μητσοτάκης Α.Ε. “με ανθρώπινο πρόσωπο” δεν μπορεί να υπάρξει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή