ΒΟΥΛΗ

Κ. Τασούλας: 295 οι βουλευτές που εμβολιάστηκαν ή έχουν νοσήσει

Σε 295 ανέρχονται οι βουλευτές, οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο, όπως ανέφερε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο πρόεδρος της Βουλής

Κ. Τασούλας: 295 οι βουλευτές που εμβολιάστηκαν ή έχουν νοσήσει

Σε 295 ανέρχονται οι βουλευτές, οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο από COVID-19, όπως ανέφερε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, με βάση σχετική ενημέρωση που του παρείχαν οι κοινοβουλευτικές ομάδες.

Ερωτηθείς για τους βουλευτές της συμπολίτευσης, είπε ότι πλην ενός προσώπου που δεν εμβολιάστηκε για ιατρικούς λόγους, ενημερώθηκε ότι όλοι οι βουλευτές της Ν.Δ. είναι υγειονομικώς ασφαλείς. Τόνισε, δε, ότι έλαβε σχετική επιστολή από το πρόσωπο αυτό, χθες.

Σε ό,τι αφορά τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, παρέπεμψε σε σχετική αναφορά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα περί εμβολιασμού όλων των βουλευτών του κόμματός του.

Ο κ. Τασούλας υπενθύμισε ότι διατηρείται το μέτρο της ταυτόχρονης παρουσίας έως 120 βουλευτών στο μέγαρο της Βουλής και ότι οι βουλευτές που δεν είναι υγειονομικώς καλυμμένοι, οφείλουν να προσκομίζουν στο ιατρείο του Κοινοβουλίου αποτελέσματα ελέγχων για κορωνοϊό, δύο φορές την εβδομάδα, όπως πράττουν και οι εργαζόμενοι της Βουλής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις